keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kummallisia esityksiä, outoja juttuja osa 1

Joskus voi käydä niin, että kun joku pieni ryhmä suunnittelee jotain useissa tapaamisissa, saattaa tapahtua sokeutuminen kokonaisuudelle. Erityisesti silloin, jos ryhmässä on joku voimakas vaikuttaja. Esimerkiksi jokin lähes mitätön määrä neliöitä voi muodostua niin isoksi asiaksi heidän mielissään, että ehdotus on sitä luokkaa, että valtuuston päätös ei toteutuisi, jos sen mukaan toimittaisiin.

Yritin kyllä kovasti perustella tätä pienen ryhmän ajatusta vastaan, mutta en tiedä sitten puhuinko liian hiljaa, vai oliko puheenjohtajalla vaikkua korvissa, mutta hän ei käytöksellään paljastanut millään tavalla kuulleensa mitä puhuin ja asia jäi sikseen. Onneksi asia tulee alkusyksystä varsinaiseen päätöksentekoon valtuustoon, toivottavasti silloin riittävän moni näkee kokonaisuuden ja osaa katsoa tulevaisuuteen.

Terveisiä vaan yhtenäiskoulun rakentamistoimikunnasta!

P.S. Epämääräinen vihjailuni johtuu siitä, että keskeneräinen vahvistamaton hankesuunnitelma ei ole vielä julkinen asiakirja. Kerron kyllä sitten myöhemmin asiasta heti, kun se on mahdollista, jos ylipäänsä jää mitään kerrottavaa. Toivottavasti mielet muuttuvat siihen hetkeen mennessä.

Uusin lisäys aiheeseen löytyy täältä sivun yläosasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti